Fes-te’n soci/sòcia!

Prova un mes sense compromís

Participa d’un consum responsable, crític, amb criteris socials i laborals dignes i amb consciència mediambiental fent-te soci/sòcia de l’associació (en tràmits d’esdevenir cooperativa) El Llevat. Rebràs cada setmana un full de comanda en excel amb una varietat de fins a 400 productes de temporada, des de fruites i verdures, fins a detergents i productes de cura corporal, carns o plats preparats com croquetes o canelons. Si vols fer comanda, afegeix la quantitat de cada producte que vols al full, on podràs veure el total, ho rebràs a domicili el que has demanat, i podràs pagar per transferència bancària. Recorda que no és necessari demanar cada setmana.

Tasta els productes de l’associació durant un mes sense compromís. Ja no podràs tornar a consumir d’una altra manera!

Vull provar-ho!

Abans pots provar els productes sense associar-te!

Fer-se soci de El Llevat és molt fàcil, són només 3 passos

Aportes un capital de 30€ al projecte

Com a qualsevol associació o cooperativa, fas una aportació inicial al capital social, en aquest cas de 30€, que se't retornarà si un dia decideixes marxar.

Fes les comandes que vulguis

Un dels serveis que podràs gaudir és rebre cada divendres la fulla de productes disponibles per poder comprar els productes de l'associació.

Pagues una quota semestral

Rebràs un formulari de domiciliació bancària per al pagament d'una quota semestral de 36€ per gaudir dels serveis de l'associació.

Què ens diferencia a El Llevat?

Gran varietat de productes

Actualment la major part de cooperatives de consum es centren en la producció i distribució de fruites i verdures. A El Llevat disposem d'un full de comanda de centenars productes per a un canvi substancial de patrons de consum, des de fruites i verdures fins a detergents, passant per carns, o precuinats, així com productes de comerç just.

Ecològic i de proximitat

Tot i que cada cop van més de la mà, no tots els productes de proximitat són ecològics ni tots els productes ecològics són de proximitat. A El Llevat apostem per aquests dos models de consum alhora, ja que conjuguen el respecte pel medi ambient, la preservació del territori, el valor nutricional i el sabor del menjar i el suport a l'economia local.

Distribució a domicili

A diferència d'altres associacions, El Llevat ofereix un servei de distribució a domicili setmanal de les comandes que fan les sòcies, oferint una major comoditat i evitant desplaçaments innecesari. Només has de triar l'hora que millor et vagi i t'ho portarem a casa.

Compres quan vols i el que vols

Essent soci/sòcia de El Llevat, cada setmana rebràs el teu full de comanda en excel a on hi tindràs indicades totes les novetats de temporada. Podràs demanar tot el que vulguis i veuràs el total. Tot i així, no tindràs cap obligació de fer comanda totes les setmanes. Ens adaptem en tot moment a les teves necessitats.

Quines activitats podràs fer com a sòcia?

Per tal d’apropar a les consumidores tot allò que no es veu del que posem a taula i, alhora, enfortir el lligam entre les sòcies, organitzem diferents activitats, com per exemple:

  • Poder fer comandes dels nostres productes ecològics, de proximitat i/o de comerç just
  • Visites a productors/es locals
  • Sortides per conèixer el dia a dia de les nostres pageses
  • Participar en l’Assemblea General de Sòcies
  • Projectes dels horts urbans i escoles
  • Tast de vins o cerveses
  • Calçotada
  • Xerrades sobre diferents aspectes de la sobirania alimentària.

Forma part d'un canvi d'hàbits de consum

Fes-te soci/sòcia de l'associació de consum del teu barri

1. T'enviarem el full de comanda de la setmana

Cada setmana tindràs productes diferents segons temporada, que podràs rebre a domicili o recollir a un dels nuclis del barri, i pagar per transferència bancària.

2. Si et convenç, et dónes d'alta com a soci/sòcia

Com a qualsevol associació, hauràs de fer una aportació inicial al capital social, en aquest cas de 30€, que se't retornarà si algun dia en vols marxar.

3. Pagaràs una quota semestral

Amb l'alta hauràs de facilitar el teu compte per domiciliar el pagament de 36€ cada 6 mesos i podràs gaudir de tots els serveis de l'associació.

O truca'ns al +34 676 057 072