Projectes el Llevat

A el Llevat per tal d’apropar a les consumidores tot allò que no es veu del qual posem a taula i, alhora, enfortir el lligam entre les sòcies, organitzem diferents activitats, com per exemple sortides per conèixer el dia a dia de les nostres pageses, foment d’horts urbans, tast de vins o cerveses, calçotades i xerrades sobre diferents aspectes de la sobirania alimentària.

Més informació

Ciutats verdes

Foment d'horts urbans

El Llevat promou entre les seves sòcies i els seus socis la creació d’horts urbans a les terrasses, jardins i terrats de les cases per tal de contribuir a una ciutat més verda, sostenible i ecològica. Donem suport tècnic a través dels pagesos proveïdors de El Llevat i ens organitzem per fer les compres col·lectives de tots els materials i planters que necessitem.

Educació i consum

Foment del cooperativisme ecològic i de proximitat a les escoles

Des de fa dos anys el Llevat col·labora amb escoles de Barcelona pel foment del cooperativisme ecològic i de proximitat. Com a matèria optativa a quart d’ESO donem suport a la mestre per organitzar un projecte de gestió cooperativa. Els alumnes gestionen les comandes amb les seves famílies de productes ecològics de proximitat, recullen les comandes, nosaltres les servim i elles i ells les distribueixen entre les famílies. Tot gestionant les comandes aprenen l’emprenedoria cooperativa.