Sobre El Llevat

L'associació de consum ecològic “El Llevat” és una associació en tràmits per a esdevenir cooperativa que es dedica al consum ecològic que neix el 2009 al districte de Nou Barris i actualment ja som 120 sòcies i socis a tot Barcelona ciutat. Oferim un servei de distribució a domicili setmanal de les comandes dels socis/sòcies

La nostra salut no té preu

Per què una associació de consum responsable?

Entreu en el món de l'economia social i solidària

El consum responsable és un nou estil de vida que pretén millorar les condicions de vida dels éssers humans, dels animals i del medi ambient mitjançant un consum ètic. Per això es important saber què hi ha darrere dels productes que consumim i ser conscients de les conseqüències ecològiques, econòmiques i socials de les nostres compres

De què gaudiràs en fer-te soci/a de El Llevat?

  • Tindràs accés a productes cultivats sense pesticides ni fertilitzants sintètics, i que contenen més vitamines i minerals.
  • Gaudiràs de productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i de la resta de Catalunya que respecten els sistemes i cicles naturals.
  • Participaràs en una alternativa de comerç que aspira a canviar les relacions comercials entre els països rics del Nord i els empobrits del Sud.
  • Cada setmana rebràs una llista de productes oberta i tu podràs escollir si en vols comprar, quins vols i en quina quantitat..
  • Seràs part d'un projecte d’autoocupació, que fomenta el cooperativisme i treballa en i per fer xarxa de consum alternatiu a Barcelona.
  • El Llevat està molt a prop teu. Oferim la possibilitat de fer una cistella setmanal de productes ecològics, de comerç just i proximitat que et portarem fins a casa.

Ser associat/associada t'apropa a un munt d'activitats!